SZCHPH
SZCHPH
Kde sú užitočné odkazy?

Autor: František Kreml

Kde sú užitočné odka...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Anton Ďurana
27.02.2026, 01:11

Áno,presne tak OZ Terchová,ZO Straža.

FK
František Kreml
26.02.2026, 20:15

Ďakujem,možno sa niekde stretneme.Ste tuším hore od Žiliny.

Anton Ďurana
26.02.2026, 12:07

Ďakujem p.Konecny palec hore, veľmi dobré..p.Kreml tak predstavte si ,sme rovesníci,ak sa niekedy stretneme pozývam Vás na pohárik.👍🙂

Dušan Konečný
Dušan Konečný
Admin
25.02.2026, 22:52

V marci vydáme novú verziu MyPigeons s množstvom noviniek a vylepšení. Jednou z oblastí bude aj výpočet a zobrazenie súťaží.

• 5-10x rýchlejší nočný prepočet oficiálnych súťaží

• rýchlejšie načítanie detailu holuba/chovateľa

• rýchlejšie načítanie alternatívnych výsledkov holuba pre pretek

• nový dizajn pre zobrazenie poradia a detailu holuba/chovateľa

• pre kategórie s limitom súčtu km zobrazíme upozornenie, že holub nespĺňa limit do 15. júla, danej sezóny, potom vypadne z poradia - ukážka na priloženém obrázku

• nová podstránka pre detail súťaže s detailnými nastaveniami, limitmi, zahrnutými pretekmi, typmi výsledkov, vylúčené typy výsledkov, špeciálne podmienky - všetko na jednom mieste pre maximálnu transparentosť výpočtov

• podpora pre nové kategórie MS

Prílohy:

Obrázky:

Upravené 25.02.2026, 22:54 • Dušan Konečný
FK
František Kreml
25.02.2026, 17:23

Už som to našiel,pan Dušana je mi 66r.

Anton Ďurana
25.02.2026, 16:03

Po.Kreml troška pohľadanie a nájdete,ale nebojte sa nie ste sám kto má problém nasať okamžite každú zmenu, zvlášť IT-eckari to vedia úplne originálne.Je to aj pochopiteľné, pretože toto odvetvie napreduje kozmickom rýchlosťou a , prepáčte neviem koľko Vám je,ale my starší to prijímame s akousi nevôľou.Mame rady "východene"chodníčky.Stalo sa , že aj ja som žiadal , vzhľadom na vekovú konšteláciu nás Holubárov by sme prijali na tejto stranke aj menej pokroku🙂,no ale musíme kráčať z dobou nepomôžem si.Ja by som p.Konecneho skôr požiadal ,aby zapracoval pri zverejňovaní výsledkov v jednotl.kategoriach.Napr .kategórie D,prip.I.Patrim k Holubárom s priemernými výsledkami,pozriem si výsledky jednotl.zavodov a to je tak asi všetko aj to len v OZ,región?to má až tak netrápi.Par rokov dozadu myslím v kovidovom období a bolo pred olympiádou v Rumunsku,tri závody pred koncom my kolega hovorí Tono máš v kategórii D výbornú Holubičku je celkovo druhá,a bola druhá aj pred posledným pretekom a ja sa ho pýtam, súdiac podľa toho, že je úspešnejší a teda aj zbehlejši ako ja ....čo mám dať tú holubičky na posledný závod?On -no ja by som ju už nedával stratis ju a je po radosti,musím podotknúť,že ja som sa už predtým rozhodol , že ju nedám,potom sa pýtam Luboša M.dat ju?On jasné daj , vieš ja som športovec ja by som ju dal,no vtedy som si uvedomil, že ja som len chovateľ a žiadny športovec -nedal som ju.Prve dva dni po skončení sezóny bola tretia a ja som s potešenim prijímal gratulacie-mam holuba na olympiádu.Po troch dňoch však holubica z výsledkov zmizla, mnohí my volali ,čo sa stalo? Zisťoval som a...vyradená...

chýbalo jej 21.km.Sumar a pravidlá nepustia.Ano nikoho neobvinujem,je to moja chýba a neznalosť pretekoveho poriadku, dôvod?nie aliby to podotýkam ,nevenujem sa moc výsledkom chovamholuby pre potešenie od svojich 10 -tych rokov,starám sa o nej ako najlepšie viem ,mám rád čistotu a poriadok na holubniku,teším sa keď my holúbky dobré záletia,no najradšej som keď sa mi vrátia všetky každú stratu prežívam so smútkom,nie to nie je precitlivenosť mám ich jednoducho rád,Mám dokonca aj zopár pekných výsledkov ,i účastníkov celoštátnych výstav,ale vrátim sa k p.Konecnemu,chcete byť fenomén aspoň v mojich očiach?Skúste s tým priebežnym výsledkom kat.C,D,I niečo vykúzliť.Ja viem poviete si nastuduj si pretekový poriadok a neotravuj,áno teraz som už aj ja múdry,ale viem,že takých tragédov ako som ja je viac.IT technika ponúka nevydané možnosti,takže...A s dovolením mojich kolegov vZO tu holubičku volám Olympionička, však ona nemôže za to, že ja som nedorastol na jej úroveň.No a je to uf.

FK
František Kreml
24.02.2026, 20:09

Kde to nájdem,neviem.

Dušan Konečný
Dušan Konečný
Admin
24.02.2026, 17:01

Sekcia "Odkazy" v hlavnom menu. Všetky odkazy nájdete na tej stránke.

FK
František Kreml
24.02.2026, 16:49

Neviem, prečo chýbajú užitočné odkazy.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.